Правила заслону, неспортивний фол та три кроки замість двох у пробіжці. У Хмельницькому відбувся семінар для молодих арбітрів

Нещодавно у Хмельницькому відбувся суддівський семінар для молодих арбітрів. Його учасники це – майбутнісуддіабо ж тільки початківці з Тернополя, Івано-Франківська та, звісно, Хмельницького. А ось роль лектора дісталася СергіюТисленку.

Сергій Тисленко – арбітр міжнародної категорії та професіонал своєї справи. З молодими колегами вирішив поділитисявласним досвідом у суддівській спортивній практиці.

Валерій Халавчук, до прикладу, на семінар прийшов, аби дізнатися більше про гру без м’яча. Втім, зізнається, молодий суддя, усе, що розповідає Сергій Тисленко – цікаво та пізнавально.

А тому, каже Валерій, послухати того, хто у суддівській практиці – професіонал, – корисно. Більше того, на семінарі для молодих арбітрів говорили про найактуальніше у баскетболі – правила пробіжки, заслон, гру без м’яча та неспортивний фол.

А ось вивчити правила це ще не означає бути професіоналом, переконаний Сергій Тисленко. Окрім знання, потрібно любити справу, якою займаєшся і, звісно, бути об’єктивним.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Медична реформа в дії: хмельницькі лікарі активно працюють із пацієнтами

Хмельницькі лікарі активно працюють із пацієнтами. Від початку квітня, як і вимагалося, в кожній із ...