Шаровечка та Білогір’я: день тиші порушено

Цієї ночі Шаровечківська ОТГ майже не спала. Усі чотири населені пункти – Шаровечка, Мацьківці, Волиця та Малашівці практично потонули у собачому гавкоті. Розбурхували чотирилапих охоронців невідомі люди. До кожного двору вони розносили листівки. Як вже зранку побачили жителі, з чорною політагітацією.

Саме Болеслав Йосипович і став героєм брудних агіток. Йому приписали кулуарні домовленості щодо будівництва сміттєвого заводу та виділення землі під нове міське кладовище.

А ще у чорних технологіях використали ім’я народного депутата України Сергія Лабазюка. На брошурах зазначили, ніби парламентар підтримує одного з кандидатів. Сам народний обранець про таку підтримку ні сном, ні духом.

Та, виявляється, агітки до кожного двору – далеко не усі чорні політтехнології, що використовують у Шаровечківській ОТГ. Має місце навіть підкуп виборців.

У чорному піарі потонула не лише Шаровечка, а й Білогір’я. Цієї ночі там затримали четверо чоловіків, котрі також засмічували села політичними агітками.

День тиші у обох громадах виявився зовсім нетихим. Єдине, на що тепер сповідаються і у Шаровечці, і у Білогір’ї, – чесні та спокійні вибори.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Цілими родинами, дружніми компаніями та навіть з домашніми улюбленцями. Як містяни провели ювілейний десятий «Велодень»

Кілька сотень містян на своїх роверах проїхалися обласним центром. Традиційно збиралися вони на майданчику біля ...