Туризм – дорога життя! Хмельницький міський центр туризму, краєзнавства та екскурсій відзначив 25-й день народження

Гурток «Літературне краєзнавство» Крістіна Шуманевська відвідує вже три роки. Туризм обрала не спроста, каже дівчинка, адже подорожі завжди відкривають очі на світ. Єдине, що туризм буває різним. Одні подорожують у гори, вона – у світ книг та історії.

А ось Андрій Флік викладає спортивний туризм. Розповідає, у зимовий час тренуються у залі, а ось у теплу пору підкорюють природні гори та скали. Окрім того, туризм – не лише цікаве дозвілля, а й те, що у житті насправді знадобиться.

Дорогу у життя, саме так можна назвати туризм, вже не один десяток років стелить міський центр туризму, краєзнавства та екскурсій. Днями він відзначив 25 день народження.

Хмельницький міський центр вже п’ять років поспіль – кращий у області. Роботи краєзнавчого характеру завжди посідають призові місця на міських та обласних конкурсах, а команда зі спортивного туризму представляла Хмельниччину на всеукраїнському рівні. Більшість здобутків, кажуть у центрі, вдалося досягти завдяки колективу професіоналів та постійним оновленням туристичного спорядження.

У місті найактивніше туризм та краєзнавство розвиваються у школі №29. Минулого року там оновили спортивний зал, цього школа знову отримає подарунок.

Монтажні роботи почнуться як тільки діти підуть на канікули. А ось у повну силу запрацює об’єкт на початку навчального року.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Старокостянтинівському шпиталю – 75 років

Христина Онуфрійчук – лікарка Старокостянтинівського військового шпиталю, працює із бійцями котрі потребують психологічної реабілітації, після ...