У Хмельницькому визначилися із переможцями міського конкурсу малюнків «Дивоптах і дивозвір»

Чотири сотні дивовижних птахів та звірів. У Хмельницькому підбили підсумки традиційного конкурсу дитячого малюнку. Діти віком від 6  до 16 років за допомогою лише власної фантазії створювали дивотварин.  Обмежень у форматі не було. Тому на експозиції можна побачити усі можливі техніки та матеріали. Учасниця виставки Анастасія Заграй свого птаха малювала зі сну.

Діти не скупилися на кольори. Відтак малюнки вийшли казковими і навіть домашні тварини були наділені художніми образами. А птах Марії Стойко виділявся особливими рисами. За цю роботу вона отримала почесне перше місце. Таким результатом неймовірно задоволена. Каже, на перемогу не сподівалася, бо вперше приймає участь у такому конкурсі.

А от Анастасія Первак вже другий рік поспіль подає свої малюнки на конкурс, хоча  і навчається лише у першому класі. Минулого року малювала портрет свого тата. Нині ж трудилася над дивоптахом.

Минулого року у місті вперше до конкурсу залучили дітей з особливими потребами. І цього року перемогу отримала Вікторія Корчак. Каже, це приємний досвід.

Журі було важко обирати переможців. Втім, 19 учасників отримали дипломи 1 ступеня, 16 – другого та стільки ж третього ступеня.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Гендерна рівність у військах. З цього приводу в Національній академії Державної Прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького відбулася науково-практична конференція

Близько чотирьох десятків представників  громадських та державних організацій з’їхалися до Національної академії Державної Прикордонної служби ...