Вбив за те, що не долила: на Кам’янеччині 65-річний чоловік зарізав свою співмешканку

Марія Арсенівна – перша, до кого прийшов покаятися вбивця. Під обід весь у крові власної благовірної чоловік постукав у двері сусідки. Жінка пригадує, спершу була шокована зізнанням, і лише потім, усвідомивши, що трапилося, одразу подалася рятувати Світлану. Коли зайшла до хати сусідів – ледве не втратила свідомість від побаченого.

Жінка розповідає, чоловік був як не у собі. Оковита та нелюдська злість просто залили очі сусіду. Він кидався з кутка в куток, пробував знайти пульс на руці покійниці і весь час грубо лаявся. Не вронив жодної сльозинки. Просив викликати поліцію та медиків. Сільський фельдшер, котра одразу прибула на місце злочину констатувала факт смерті.

Пізніше експерти-криміналісти встановлять, чоловік не просто вбив, а розтерзав співмешканку, нанісши їй 13 ножових у груди.

Селяни кажуть, тим, що трапилося шоковані. Хоча, додають, такий розвиток подій можна було передбачити. Родина – із неблагополучних.

Наразі чоловіка заарештували. Він зізнався у скоєному і навіть покаявся, кажуть правоохоронці. Додають, незважаючи на це, йому світить чималий строк.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

З третім поверхом і двома кінозалами…. У Хмельницькому представили концепцію ревіталізації кінотеатру ім. Т. Шевченка

Нині цій будівлі сімдесят років і вона застрягла у двадцятому сторіччі, коли й була збудована. ...