«Кращий у професії». У Хмельницькому визначили кращого водія легковика та маршрутки

Укртрансбезпека, патрульні, інструктори автошкіл та навіть рятувальники. У Хмельницькому визначили кращого водія. Майже два десятки кермувальників змагалися у категоріях «Легкові автомобілі», а також «Транспортні перевезення».

Конкурс «Кращий у професії» пройшов у два етапи. Спочатку кермувальники складали іспит на знання правил дорожнього руху. За двадцять хвилин вони мали правильно відповісти на двадцять запитань.

 

Саме тест на водіння і став другим етапом «Кращого у професії». Усі учасники були у рівних умовах, проходили ту саму смугу, щоправда маневреність автівок різнилася. Це тому, що самі учасники обирали – робити заїзд на власному авто, або ж на іншому.

А найвищої оцінки заслуговує заїзд цієї автівки. Без перебільшення, саме це проходження смуги було чи не найкращим у конкурсі.

Василь Васильович інструктором у автошколі працює 23 роки, а тому цю смугу знає, як свої п’ять пальців. Нічого складного, каже водій, у проходженні немає. Більше того, його жигулик значно маневреніший на інші авто.

За підсумком проходження смуги та іспиту на знання правил дорожнього руху і визначили кращого у професії кермувальника. І хто б сумнівався, що перше та друге місце у категорії «Легкові автомобілі» заберуть інструктори з водіння у міських автошколах. Третє місце поділили «Електротранс» та «Козяр-транс». До слова, «Козяр-трансу» ще й отримав відзнаку за відмінне фігурне водіння. У категорії «Пасажирські перевезення» перше та друге місце дісталися «Хмельницькому таксі», а третє – «Подільському транспортному союзу».

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Останній дзвоник пролунав у навчальних закладах Хмельницького

Випускники четвертої школи готуються танцювати шкільний вальс. Вони репетирували майже рік й нині хвилюються, аби ...