«Мамо, ти повірила у мене»: у Хмельницькому презентували фотопроект про особливих берегинь

20 матерів – 20 життєвих історій. Перший фотопроект, присвячений особливим мамам презентували у Хмельницькому. На кожній світлині – берегині із їх особливими дітками. Чи не найкращими моделями фотографа Сергія Аніськова. Останній зізнається, працювати із цими унікальними родинами – суцільне задоволення.

Над створенням світлин, каже фотограф, працював не сам – із цілою командою. Зважаючи на особливість фотосесії поруч було 2 психологи. Каже, фахівці допомагали як дітям, так і матерям.

За задумом організаторів, кожну родинну світлину супроводжують думки з приводу. Моя дитина для мене – це – питання до особливих матерів має особливі відповіді.

Моя дитина – мій герой. Мама особливої дівчинки – Софійки, пані Людмила каже, відверто захоплюється донечкою, котра навіть із важким діагнозом – ДЦП, прикладає чималих зусиль у боротьбі за нормальне життя. Причому не лише фізичне, а й моральне. Адже ставлення до особливих дітей з боку як ровесників так і дорослих, на жаль, не завжди адекватне.

Саме для того, аби хмельничани знали, вчилися толерантності і розуміли особливість – не вирок, хмельничан запрошують відвідати фотовиставку. Ознайомитись з експозицією можна буде спершу – на вулиці, поблизу кінотеатру Шевченка, пізніше – у приміщенні міської ради.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Як у Хмельницькому працевлаштовують атовців?

За майже п’ять років війни на сході Україна отримала тисячі сучасних героїв. Частина з них ...