У Хмельницькому пролунав останній дзвоник

Знайомтесь,  Дар’я  – випускниця  11 класу. Для неї та однокласників сьогодні лунав останній дзвоник. Прощання із друзями та вчителями хоча й болюче, та все ж приємне. Бо попереду нові знайомства, нові можливості. Звісно, ще на всіх чекають хвилюючі випробування ЗНО та вибір навчального закладу. Випускники кажуть, вже сумують за рідною домівкою.

Сьогодні пані Тетяна прийшла підтримати свою дочку. Одинадцять років навчання пролетіли в одну мить. Каже, здавалося б сама тільки нещодавно була випускницею, а вже зі сльозами на очах пишається успіхами вже такої дорослої школярки.

Цього року святкову лінійку проводили за новим форматом. Ідею подали учні, а керівництво всіляко допомогло її втілити. За двадцять хвилин встигли усіх нагородити, станцювати традиційний вальс, і запустити до неба повітряні кульки. І коли, здавалося б, свято завершилося, все, насправді,  тільки розпочалося. Школярі  повернулися у стіни школи розгадувати квест.

Окрім квесту до школи завітали прикордонники. В рамках профорієнтаційних заходів, які проходять щорічно, показували учням військову техніку. А ще – розповідали про академію і про можливості професії охоронця кордону. Працювали на території школи і кінологи.

Також школярі влаштували ярмарок. Солодощі, компоти, тортики коштували зовсім не багато. За такою звичайною справою стоїть справжня мрія школярів.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Останній дзвоник пролунав у навчальних закладах Хмельницького

Випускники четвертої школи готуються танцювати шкільний вальс. Вони репетирували майже рік й нині хвилюються, аби ...