Вибори 2018: як громада Білогірщини обирала владу на місцях

Нові вибори за старими схемами. Напередодні  в Білогірському районі поліція затримала групу молодиків, які займалися «чорним піаром».  Листівки покликані заплямувати репутацію деяких політичних сил розповсюджували територією майбутньої  ОТГ.

На сторінці Сергія Іващука у фейсбуку  йдеться, що очолив групу провокаторів керівник Нетішинського осередку партії «За конкретні справи», у минулому регіонал – Генадій Вагнер.  Засновник цієї політичної сили, за сумісництвом народний депутат Андрій Шинькович каже, – про таку діяльність своїх підлеглих не чув.

Тим часом на Білогір*ї стартує виборчий процес.  Два десятки дільниць, що на території райцентру та району, запрацювали вчасно й без ексцесів.

У межах децентралізації  на Білогірщині  будуть  об*єднані  26 округів.  Реформа передбачає надання  громадам значно ширших повноважень.  Обираючи владу на місцях люди вірять – невдовзі житимуть краще.

За підсумками голосування найбільше депутатів у місцевих радах матиме Аграрна Партія. Представник цієї ж політсили переміг у виборах на посаду голови ОТГ.  Отож новостворену громаду очолить Василь Мельник.  Його підтримало майже дві з половиною тисячі виборців.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Як у Хмельницькому працевлаштовують атовців?

За майже п’ять років війни на сході Україна отримала тисячі сучасних героїв. Частина з них ...