Двоколісні як нажива. У Хмельницькому почастішали крадіжки велосипедів

Ось цей дворик у мікрорайоні Ракове завжди привітний та квітучий. Усі одне одного добре знають, а тому таке майно, як велосипеди, залишають у під’їздах. Про всяк випадок місцеві прикріплюють двоколісних ланцюжком. На дверях до під’їзду є електронний замок, а у самому дворі – камери спостереження. Та навіть такий захист, як виявилося, не гарантує повної безпеки.

До будинку метикуватий злодій прийшов у вечірню зливу. При цьому, добре знав, де місцеві залишають велосипеди та мав ключ до під’їзду. Здавалося б, справу зроблено, та крадія запримітили самі місцеві.

І така ситуація не поодинока. З літом у Хмельницькому почастішали крадіжки велосипедів. Патрульні поліцейські пояснюють це сезонністю, мовляв, літо для лихих на руку – час наживи. Більше того, якщо донедавна злодії орудували переважно вночі, то зараз не соромляться потягнути чуже і вдень.

Аби не стати жертвою крадіїв та вберегти свого двоколісного, кажуть патрульні, найкраще забирати його до квартири або у інше приміщення, якщо такої можливості немає, то потрібно: перше – якісні ланцюжки, друге – хороший замок до під’їзду та дворові камери спостереження, втім, додають копи, подекуди навіть такий захист не зупиняє ласих до чужого.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

У день народження Андрія Кузьменка хмельничани привітають його концертом

Хмельничани пам’ятають Кузьму та його творчість. Саме тому з нагоди дня народження співака в обласному ...