Мистецтво лікування

Андрій Азарянський   пропрацював педіатром 14 років.  На даний час є  завідуючим амбулаторії загальної практики сімейної медицини №3.   Як зазначає медик, лікарі первинної ланки виконують сьогодні досить багато функцій.  У зв’язку з перекваліфікацією, їм бракує деякої інформації, яку можна почерпнути саме на таких заходах.

Організаторами такого тренінгу є Всеукраїнська асоціація превентивної антиейджинг медицини. Вони фокусують свою увагу  саме на профілактиці захворювань.  Унікальність програми ще й  в тому, що лікарі мали можливість крім теоретичних знань удосконалити свої практичні навички з діагностики.

Така програма у нашому місті є традиційною. А її проведення у рамках області дає змогу зібрати якомога більше лікарів. Адже поїздки на подібні заходи до інших міст займають декілька днів. А це може дозволити собі не кожен.

Крім того, в умовах реформування галузі створюється неабияка конкуренція, відтак підвищення кваліфікації сьогодні надзвичайно актуальне.

Загалом цьогоріч на тренінг-програму  «Мистецтво лікування»   до Хмельницького завітали провідні експерти більш як з десяти областей України.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

В Європі є місто, яке має такий самий прапор, як і Україна

Той, хто хоч раз в житті побував в одному з найстаріших міст Польщі, Ополє, ризикує ...