Тримати під вартою до 26-го липня. Фігуранту смертельної ДТП Роману Миколаїву обрали запобіжний захід

У синцях та гематомах, втім – живий. Про підозру Роману Миколаїву повідомили ще у середу 30-го травня. А вже сьогодні, 1-го червня, Хмельницький міськрайонний суд обирає запобіжний захід.

А ще у смертельній справі колишнього директора департаменту освіти і науки Хмельницької міської ради стали відомі нові деталі. Виявляється, у ніч з 29-го на 30-те травня, коли сталася жахлива аварія, службовим авто Роман Миколаїв керував напідпитку.

Стану алкогольного сп’яніння, каже Роман Миколаїв, не відчував, а ось те, що випив кілька келихів шампанського визнає. Ймовірно, це і стало причиною фатального зіткнення з лісовозом. Саме ж авто з причепом, каже підозрюваний, побачив запізно.

Та як би там не було, два життя загублені. Роман Миколаїв це добре усвідомлює.

А поки суд заслуховував захист, обвинувачення та самого підозрюваного, у залі та під стінами споруди зібрався натовп. Одні Романа Миколаїва вважають вбивцею, а ось родичі певні – у житті як на довгій ниві.

Заслухавши захист, який клопотав про домашній арешт, та обвинувачення – тримання під вартою, суд Роману Миколаїву обрав запобіжний захід.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Децентралізація й екологія… З якими реформами Україні допомагає Швеція?

Децентралізація в освіті та наданні адмін послуг – одна із найважливіших сфер підтримки шведів в ...