Гроші на комунікацію. У Хмельницькому підвищення співпраці між поліцією та громадою фінансуватимуть канадці

Інтерактивний квест, тролейбусник та дебатний турнір. Це лише частина того, що ГО «Молодь за краще майбутнє» запланувала у нашому місті. Попередньо молоді активісти виграли грант, який фінансуватиме уряд Канади. А тепер на ці кошти розробили цілий проект «Активність починається з тебе».

Фактично це – грант на комунікацію з правоохоронцями. А тому практично усі заходи, що відбудуться у Хмельницькому, спрямовані на підвищення співпраці між поліцією та громадою.

У рамках проекту заплановано 10 креативних заходів. Такі ж зустрічі активісти організовували і раніше, тож цього разу велосипед заново не придумували. Єдине, запевняють, буде ще цікавіше та атмосферніше.

У повну силу проект стартує вже цими вихідними. Так, у суботу 21-го липня, на території молодіжного парку запланований пікнік ПолісДей.

ПолісДей буде тільки відправною точкою. Далі заплановано інтерактивний квест, дебатний турнір та тролейбусник, а десертом проекту буде ніч у бібліотеці, що запланована аж на кінець жовтня. Усі зустрічі ГО «Молодь за краще майбутнє» анонсуватиме у соціальних мережах.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Новоушицький ЦНАП за якістю послуг не поступається хмельницькому

Просторі та світлі приміщення, кваліфікований персонал, зручне розташування. Сервісний центр Новоушицької громади відкрив свої двері ...