Поліцейський експеримент: п’яний за кермом

Ось цей пан – представник громадської організації «Асоціація автовласників Хмельниччини». За легендою він – за кермом, вже п’яний і з пляшкою пива у руках хоче їхати. Навколо злісного правопорушника купа людей. Всі бачать горе-водія, утім, ніхто не реагує. З десятків городян лише цей пан із телефоном у руках уже викликає поліцію.

Свій вчинок чоловік пояснює дуже просто, стояти осторонь – не вихід, адже п’яний за кермом – вбивця. Каже, не дай Бог, знову побачить таку картину – обов’язково набере «102».

А ось цей кермувальник, котрий також їздить і також бачив псевдо-п’яного бездіяв. Чоловік виправдовується, не викликав копів, бо не зрозумів, що водій із пивом у руках – напідпитку.

Копи просять у таких випадках на «102» телефонувати без напевно. Адже кількість п’яних за кермом в краї справді вражає. Від початку року таких – більше 650-ти. Десь 40 % із них допомогли спіймати саме свідомі громадяни.

Байдужість породжує безкарність, переконує головний герой експерименту. Каже, самому сумно від того, що побачив – чужа біда ,на жаль, нікого не хвилює.

Чоловік звертається – і до городян, і до інших кермувальників з проханням діяти, адже, в результаті мовчазної згоди може постраждати кожен. І навіть ви!

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Чорнобильців поменшає: в Україні стартує кампанія із заміни посвідчень – нове отримає не кожен

В Україні набрала чинності постанова Кабміну, відповідно до якої чорнобильцям замінять посвідчення. Під неї потрапляють ...