Спроба №2. Хмельницькі громадські діячі вдруге представили проект Бюджетного регламенту

Перша спроба була ще наприкінці червня. Тоді не змогли затвердити проект бюджетного регламенту, бо не врахували залежності затвердження міського бюджету від прийняття головного кошторису держави. А, його, як відомо, нардепи можуть прийняти і «під ялинку».

Створили проект Бюджетного регламенту в першу чергу, аби самі містяни мали право розподіляти кошти власної казни. І розуміли коли і як це зробити.

У міській раді переконують – подавати свої пропозиції хмельничани могли й раніше: через депутатів чи особисті так звані звернення виборця. Тепер це все впорядкували.

Йдеться про перше жовтня. Хто відповідатиме за прийняття чи відхилення тієї чи іншої пропозиції? Ще одне не менш важливе питання. Адже хмельничанин має знати людину, котра відмовила йому, щоб, скажімо, тротуар до його будинку відремонтували цьогоріч.

Не тільки ім’я відповідального має озвучуватися, а ще й аргументована причина відмови. Із цим, до речі, погоджуються і міські посадовці. На цьому й поставили крапку.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Новоушицький ЦНАП за якістю послуг не поступається хмельницькому

Просторі та світлі приміщення, кваліфікований персонал, зручне розташування. Сервісний центр Новоушицької громади відкрив свої двері ...