Вуличні танці: хмельничани танцювали бачату та кізомбу

Спокусливі, запальні та граційні. Артем та Катерина – тренерська пара з бачати. Разом вони танцюють більше року, втім кожен має свою історію кохання до соціальних танців.

З усіх соціальних танців пара обрала бачату. Він, кажуть тренери, – особливий, адже партнери спілкуються мовою тіла.

Бачаті Максим та Катерина взялися навчати хмельничан. Майстер-клас провели у недільний вечір на майданчику навпроти кінотеатру Шевченка.

Опанувати соціальний танець взявся пан Віктор. Бачата, каже чоловік, дуже подобається, а тому стояти осторонь просто не зміг.

Майстер-класи з соціальних танців проходять щонеділі у рамках фестивалю-конкурсу «Нестримний потік». Стартував він на початку липня та триватиме до кінця місяця. За цей час своїми вміннями з хмельничанами поділяться десятки хореографів.

При цьому кожен недільний майстер-клас фільмується. Відео можна відшукати та передивитися на сайті міської ради, а до того ж проголосувати за улюблених хореографів. Саме за кількістю вподобайок і визначать кращих танцюристів, а поки що хмельничани мають можливість насолоджуватися соціальними танцями, ба більше спробувати танцювати самим.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

За ніч патрульні впіймали вісім п’яних водіїв

Літо – не лише час відпусток, а й їзди під градусом, принаймні у цьому переконують ...