Чимало моментів, які реалізувати не вдалося. У Волочиську «Агробізнес» провів першу домашню гру у першій лізі

Вперше у цьогорічному сезоні волочиський «Агробізнес» приймає суперника вдома. Ще до початку матчу міський стадіон практично вщент заповнили вболівальники. Для них це – справжнє свято, бо ж їх команда вийшла до першої ліги. Поки що порадіти тамтешнім фанам за своїх так і не вдалося. З трьох матчів волочисці не виграли жодного. Поступився «Агробізнес» і у домашньому поєдинку.

Луцька «Волинь» – суперник амбітний. Ще два роки тому команда грала в українській Прем’єр-лізі, цьогоріч планує туди повернутися. За міжсезоння волиняни підсилилися, а тепер мають наміри підвищитися у класі. Та навіть такому непростому супернику волочиський «Агробізнес» дав гідний бій.

Вже на 17-й хвилині волиняни розписалися у воротах волочиської команди. У другому таймі додали ще один гол. «Агробізнес» також мав чимало моментів, втім реалізувати їх, на жаль, не зміг.

Чи виправить команда помилки можна побачити вже 10-го серпня. «Агробізнес» проведе матч на виїзді у Сумах. А ось вдома у Волочиську команда зіграє 18 серпня проти дніпрян.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Як у Хмельницькому працевлаштовують атовців?

За майже п’ять років війни на сході Україна отримала тисячі сучасних героїв. Частина з них ...