Горе-матір за 15 тисяч віддала в оренду власних дітей

Знайомтеся, це – Роман. Хлопчику лише 5 і його разом з братом ледь не продала власна мати. Життя своїх дітей родителька оцінила у 15 тисяч гривень. 32-річна жінка родом із Вінничини у Хмельницькому роботи не мала, тож вирішила підзаробити на найрідніших. На щастя, справу до кінця не довела – її викрили правоохоронці.

Відповідно до угоди діти мали жебракувати. Підозрювана переконує, її про це не повідомили. Казали, що повезуть хлопчиків на відпочинок.

Підозрювана каже, про власний вчинок жалкує. Переконує, якби змогла повернути час назад ніколи б такого не зробила, адже любить свою малечу. Висновки лікарів, щоправда, цьому дещо перечать – в них виявили чисельні синці.

Били дітей чи ні мають встановити правоохоронці. Вони уже відкрили кримінальне провадження за фактом торгівлі людьми. За те, що хотіла заробити на власних синах горе-матері загрожує до 15-ти років за гратами.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

У Хмельницькому вчергове визначали перевізників

Із тринадцяти лотів, які на розгляд виставило управління транспорту Хмельницького, перевізників  зацікавили лише шість. Із ...