Хмельничан атакують блохи: жителі будинку по Завадського звертаються до влади через телебачення, бо інакше їх не чують

Знайомтеся, це – пані Валентина. У будинку на Завадського, 64/2 жінка мешкає понад 30 років. Каже, скільки живе – такого іще не бачила – цьогоріч їх під’їзд атакували блохи.

Сьогодні до свого під’їзду люди заходять із острахом, адже, тут бліх стільки як бджіл у вулику.

Блохи в під’їзді – не найстрашніше із чим стикаються місцеві. Зважаючи на те, що їх не труять, комахи розмножились і переїхали прямісінько до людських осель.

Люди кажуть, про їхню проблему в жеку знають – вже протягом 2 тижнів. Туди, переконують, зверталися не раз, та віз і досі там.

У жеку не заперечують, місцеві справді зверталися, заявку від них прийняли, утім дезінсекція – не в компетенції комунальників. Додають, в обласному центрі працює лише 2 контори, які мають право травити комах. На всіх охочих їх не вистачає. Адже сьогодні у Хмельницькому – своєрідна епідемія бліх.

Направду, жодного кота у будинку на Завадського ми не побачили. Тому, що саме стало причиною такого масового засилля бліх наразі – питання. До речі, це можуть бути і пацюки. Адже, як кажуть місцеві, дератизації їм також давненько не проводили. Щодо дизінсекції – її пообіцяли вже на п’ятницю, позачергово. Сподіваємось, що чиновники слова дотримають, а ми перевіримо.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

У Хмельницькому вчергове визначали перевізників

Із тринадцяти лотів, які на розгляд виставило управління транспорту Хмельницького, перевізників  зацікавили лише шість. Із ...