У день народження Андрія Кузьменка хмельничани привітають його концертом

Хмельничани пам’ятають Кузьму та його творчість. Саме тому з нагоди дня народження співака в обласному центрі влаштують концерт, що складатиметься виключно з його композицій.  На його проведення дала згоду родина Андрія Кузьменка. Великий концерт у Львові  з нагоди 50-тиріччя лідера гурту «Скрябін» перенесли на вересень,  тож наші митці вирішили згадати музиканта саме у його день народження.

Андрій Кузьменко своїм прикладом надихнув багатьох займатися благодійністю, адже сам не раз допомагав родинам переселенців та  українським військовим. Тому виручені від концерту кошти підуть на лікування кам’янчанина.

На благодійному концерті прозвучать більше 20 композицій – від ліричних до веселих. Окрім того,  у перерві  кожен охочий зможе придбати лот  з  особистих речей Кузьми. Музиканти сподіваються, що така подія не залишиться поза увагою тих, хто пам’ятає Андрія.

Відбудеться концерт до дня народження Кузьми 17 серпня в обласному музично-драматичному театрі о 19 годині.  Наш телеканал покаже його у прямому ефірі.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

У Хмельницькому вчергове визначали перевізників

Із тринадцяти лотів, які на розгляд виставило управління транспорту Хмельницького, перевізників  зацікавили лише шість. Із ...