У Хмельницькому більше ніж два дні пекли 10-кілограмовий коровай для атовців

48 годин на справжній витвір мистецтва. Днями у Хмельницькому зібралися пекарі зі всієї України. Очолила зустріч знана коровайниця Оксана Клюйко.  Вона приїхала з Дубровиці, що на Рівненщині. Каже, ніякої кулінарної освіти не має, але робота із тістом її надихає. Процес приготування нам не показали, адже господині тримають у секреті свої рецепти.  Та щоб хліб був смачний – дівчата співають та читають молитви.

Сама майстриня свою справу називає не благодійністю, а звичайним поривом душі.

Коровай оздоблюють різноманітними  прикрасами. Вони також виготовленні із тіста. Пекарі розповідають, щоб кінцевий результат вражав – у свою роботу вкладають душу.

Вже традиційно учасники Творчої сотні «Рух до перемоги» тішать бійців гостинцями із Хмельниччини. Куди поїдуть цього разу – не розповідають. Все для того, щоб дорога була легкою. Та обіцяють, після повернення обов’язково покажуть фото та відеозвіти.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Зірваний плакат посадив чоловіка на лаву підсудних

Ось цей плакат став причиною судової тяжби. На ньому зображені обличчя та імена Героїв Небесної ...