У Хмельницькому більше ніж два дні пекли 10-кілограмовий коровай для атовців

48 годин на справжній витвір мистецтва. Днями у Хмельницькому зібралися пекарі зі всієї України. Очолила зустріч знана коровайниця Оксана Клюйко.  Вона приїхала з Дубровиці, що на Рівненщині. Каже, ніякої кулінарної освіти не має, але робота із тістом її надихає. Процес приготування нам не показали, адже господині тримають у секреті свої рецепти.  Та щоб хліб був смачний – дівчата співають та читають молитви.

Сама майстриня свою справу називає не благодійністю, а звичайним поривом душі.

Коровай оздоблюють різноманітними  прикрасами. Вони також виготовленні із тіста. Пекарі розповідають, щоб кінцевий результат вражав – у свою роботу вкладають душу.

Вже традиційно учасники Творчої сотні «Рух до перемоги» тішать бійців гостинцями із Хмельниччини. Куди поїдуть цього разу – не розповідають. Все для того, щоб дорога була легкою. Та обіцяють, після повернення обов’язково покажуть фото та відеозвіти.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

У Хмельницькому вчергове визначали перевізників

Із тринадцяти лотів, які на розгляд виставило управління транспорту Хмельницького, перевізників  зацікавили лише шість. Із ...