У Хмельницькому з’явився СК «Хмельницький»

Ось це футбольне поле зацвіло рожевим. Яскрава форма СК «Хмельницькому» дісталася ще від попередника ФК «Хмельницького». Остання команда з футбольних терен міста зникла, натомість з’явилася нова.

Насправді, у команді є кілька легіонерів, втім кістяк клубу формують саме вихованці місцевого футболу. Павло Трохімчук, до прикладу, один з найстарших гравців. Зі своїх 22-х у футболі він 15 років. Минулого року юнак грав за «Хмельницький» футбольний, тепер виступатиме за спортивний.

Аби був результат, команді щонайменше потрібно зігратися. Свої перші спільні тренування хлопці проводять на грунті, далі перейдуть на штучне покриття. Як і в інших клубах, польові гравці та воротарі «Хмельницького» готуються окремо. Практично усе поле зі своїм інвентарем заполонили рожеві, і, як жартують голкіпери, добре, що їм дістався хоч клаптик футбольної території.

Хоча команда сформувалася не так давно, втім на Чемпіонат України серед аматорів одразу ж заявилася. Цього року, каже керівник клубу Ігор Савера, тільки стартують, а далі будуть нагороди другої та навіть першої футбольних ліг.

А поки що команда готується до в Чемпіонаті України серед аматорів.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

«Чужих дітей не буває»Ч.2. На боржників аліментів чекають нові санкції

Сто два мільйони гривень за вісім місяців вдалося стягнути Виконавчій службі Хмельниччини із боржників аліментів. ...