Як молодь з копами на лимонадну вечірку ходили

Чудова атмосфера та гарний настрій. Вже вп’яте патрульні поліцейські разом з молоддю активно проводять дозвілля і це тільки у рамках проекту «Активність починається з тебе». Ще у травні громадська організація «Молодь за краще майбутнє» виграла грант. Тож тепер комунікацію між поліцією та юнню фінансують канадці.

Цього разу – лимонадна вечірка. Юнацьку бібліотеку практично заполонили емоції, свіжість та багато музики. Насправді, кажуть організатори, навіть у такій  атмосфері, головне – спілкування з копами.

А для кращої комунікації обрали настільні ігри, мовляв саме вони у поєднанні з лимонадом чудово підходять для дружнього спілкування.

Активним, у той же час корисним своє дозвілля вирішила зробити Маринка Байдусь. До цього, каже дівчина, з копами тет-а-тет не спілкувалася, а за настільними іграми все просто та легко.

Нагод поспілкуватися з правоохоронцями у неформальній обстановці буде щонайменше ще п’ять, принаймні у рамках проекту «Активність починається з тебе». Найближча – сьогодні ввечері на території молодіжного парку з патрульними можна подивитися «Поліцейську академію» просто неба. А вже 25-го серпня у міській раді пройде дебатний турнір з копами.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

У Хмельницькому вчергове визначали перевізників

Із тринадцяти лотів, які на розгляд виставило управління транспорту Хмельницького, перевізників  зацікавили лише шість. Із ...