За ніч патрульні впіймали вісім п’яних водіїв

Літо – не лише час відпусток, а й їзди під градусом, принаймні у цьому переконують патрульні. Не те, щоб взимку чи восени не було п’яних за кермом, втім, коли на вулиці тепло, їх значно більше. Так, з початку цього року патрульні впіймали понад 50 тисяч нетверезих кермувальників.

Та навіть ця статистика, кажуть копи, порівняно з таким же періодом минулого року, – прогрес, бо ж п’яних хоч не набагато, та все ж поменшало. Втім, є ті, для кого не перепона покататися не те, щоб алкоголь, а й навіть відсутність водійських прав, які відібрали за п’яну їзду.

Дні, час доби та рибні місця на порушників 130-ї, кажуть копи, – незмінні. Зазвичай, це – вихідні у нічних клубах або інших розважальних закладах.

Та ось цієї ночі патрульні поліцейські впіймали аж вісім водіїв під градусом. Стільки нетверезих та ще й у будень, кажуть копи, – дивно навіть для них самих.

Про двох повідомили люди, двоє зупинили самі себе, в’їхавши у перешкоди, а ще чотирьох запримітили копи. Серед горе-кермувальників була й дівчина, котра ганяла на єврономерах. Водійські права панянка отримала трішки більше тижня тому.

Єдине, що тішить, – усі живі та здорові, а могло бути й гірше, бо ж дорога помилок не пробачає.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

У Хмельницькому вчергове визначали перевізників

Із тринадцяти лотів, які на розгляд виставило управління транспорту Хмельницького, перевізників  зацікавили лише шість. Із ...