Хмельницькі мажоретки стали кращими на чемпіонаті Європи

Ірина Москаленко займається танцями вже дванадцять років, шість з них дівчина відала мажорет-спорту, і, як виявилося, не даремно. Разом із колективом з Хорватії повернулися чемпіонками Європи.

Дівчата кажуть, попри велику та сильну конкуренцію серед інших країн світу, змогли продемонструвати все, чого навчилися на тренуваннях. До слова, перед чемпіонатом займалися багато. Трудилися годинами – два рази на день. Результат же не заставив себе довго чекати.

Загалом участь у Чемпіонаті взяло більше п’ятидесяти команд із семи країн Європи. Найсильнішими у цьому спорті вважаються чешки, адже в них мажоретвтво викладається навіть у школах. Наша ж команда є Єдиною в Україні.

Окрім синхронних та пластичних рухів у танці дівчата мають показати вміння із баттоном. Це – паличка, яка вважається найголовнішим атрибут виступів.

У колективі займаються дівчата різного віку, тут тренуються та вже успішно виступають дівчата, яким тільки по десять. Кажуть, малий вік – не завада здобуткам.

Тепер дівчата планують підкорювати рідну публіку. Їхній колектив вже традиційно очолить  пішу колону в день народження Хмельницького.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Як у Хмельницькому працевлаштовують атовців?

За майже п’ять років війни на сході Україна отримала тисячі сучасних героїв. Частина з них ...