Дитячі садочки

П'ятниця, 05 квітня 2013, 16:20
Більше 18 тисяч дітей дошкільного віку проживає у Хмельницькому.
Із них – 10800 – охоплені дошкільною освітою.
Представники міської влади запевняють: трирічна малеча вже у вересні поточного року буде прийнята в садочки 100%-во.
Аби повністю задовольнити потребу у дошкільній освіті серед населення обласного центру, міська влада щорічно намагається збільшити кількість існуючих груп дитячих садочків.
Цього річ заплановано відкрити ще як мінімум 13 груп. Аби зняти напругу у районі Виставка та Староконстянтинівського шосе, з міського бюджету виділено 7 млн. грн. на відновлення садочку №36. Там у вересні мають розпочати свою роботу 6 груп,а до кінця року ця кількість може збільшиться до 19-ти. Крім того триває добудова НВО №1. На останній сесії обласної ради, депутати прийняли звернення до народних обранців від Хмельниччини з проханням виділення коштів на будівництво вкрай потрібного садочка у мікрорайоні Лезневе. Представники міської влади уже розробили необхідну проектно-кошторисну документацію. Рішенням виконавчого комітету створена комісія, мета якої – привести у порядок дошкільну освіту міста, зокрема –врегулювати наповнюваність дитячих садочків.
До трьох років мами соціально захищенні – відповідно до Законодавства, за ними зберігається робоче місце. Якщо ж у родині виникли об’єктивні причини аби їх чадо пішло у садочок раніше, мають подати відповідну заяву на розгляд комісії.
Головне аби все було чесно та прозоро – стверджує заступник міського голови. Для цього на офіційному сайті управління освіти розміщено облік дітей на влаштування в дошкільні навчальні заклади. У згаданому управлінні, щовівторка з 9.00 до 18.00 здійснюють прийом громадян щодо влаштування дітей в садочки. Запис малечі ведеться щоденно з 9.00 до 18.00 в приймальні. А віднедавна, за дорученням міського голови, завітати на прийом до представників освіти можна у Центр надання адміністративної підтримки. Понеділок та четвер з 9 до 13 години.

Коментарі - 0

Новина дня

Довготривала історія Кам*янецького переїзду нарешті добігла кінця Зупинка, за яку так довго боролися як пасажири, так і торгівці - відновила свою роботу.

Ексклюзив

Довготривала історія Кам*янецького переїзду нарешті добігла кінця
Зупинка, за яку так довго б...
31.07.2013 15:59
Програма про СТ "Домашній хліб"
  Авторська програма Ганни Лернатович про СТ "Домашній хліб" ...
26.07.2013 17:24
Програма "Позиція"
  Народний депутат України Сергій Лабазюк про підсумки роботи на черговій сесії Верховної ради...
26.07.2013 17:18
Хмельницькі правоохоронці застерігають: не ловіться на вудочку шахраїв!
  В останні місяці ...
25.07.2013 15:45