Наприкінці травня у Хмельницькому стартував капітальний ремонт доріг

П'ятниця, 26 липня 2013, 17:07
У поточному році на ці потреби у міському бюджеті передбачено більше 25 мільйонів гривень.
До списку шляхів, яких чекає повне оновлення, потрапили відрізки вулиць Качинського, Хотовицького, Театральної, Кутузова, провулки Шевченка, Приміський та Панаса Мирного. Завершувати розпочате минулого року будуть на Перемоги, Колгоспній, Раскової та інших.
Уже радіють мешканці капітально оновленої Житньої, що у Книжківцях, у них цього року таки завершили довгобуд. На окремих дорогах роботи вже ведуться, деякі ще виглядають підрядників.
Протягом найближчих двох місяців капітально відремонтують більше 600 погонних метрів вулиці Грушевського. Кошти на це передбачені у бюджеті міста. Оновленню підлягає дорожнє та тротуарне покриття. Тендер на проведення капремонту виграло ПАТ «Південьзахідшляхбуд». На заплановані роботи витратять майже 3 мільйони 200 тисяч гривень.
Працюють дорожники вахтовим методом – по 15 днів, у вихідні та святкові дні роботу не припинятимуть. Проїжджу частину встелятимуть асфальтобетонним покриттям. На вулиці Грушевського діє односторонній рух. Перекриватимуть його повністю чи частково– наразі питання невирішене.
Д о Дня міста капітальний ремонт Грушевського обіцяють завершити.

Коментарі - 0

Новина дня

Агрохолдинг Мрія зазіхнувся на чуже Агрохолдинг Мрія зазіхнувся на чуже, вивівши свої комбайни на поля біля Верхніх Вовківців Хмельницького району.

Ексклюзив

Програма про СТ "Домашній хліб"
  Авторська програма Ганни Лернатович про СТ "Домашній хліб" ...
26.07.2013 17:24
Програма "Позиція"
  Народний депутат України Сергій Лабазюк про підсумки роботи на черговій сесії Верховної ради...
26.07.2013 17:18
Хмельницькі правоохоронці застерігають: не ловіться на вудочку шахраїв!
  В останні місяці ...
25.07.2013 15:45
Допомогу у зв’язку із вагітністю, при народженні дитини, отримати статус приватного підприємця чи оформити субсидію можна відтепер і на пошті
  
23.07.2013 16:37