Звернення народного депутата України Сергія Лабазюка до жителів Хмельниччини

Середа, 19 лютого 2014, 18:21
Я, позафракційний народний депутат, обраний по виборчому округу № 188, не буду підтримувати у Верховній Раді жодного рішення, яке в сьогоднішніх умовах суперечить волі українського народу.
До останнього сподівався, що конфлікт можна вирішити у стінах парламенту. Та бачу, що межу перейдено і громадянський конфлікт загрожує країні війною. Влада себе повністю дискредитувала і продемонструвала, що не здатна нести відповідальність за події в країні.
Сьогодні за мною у Волочиську, Волочиському та Хмельницькому районах і частині обласного центру понад 150 тисяч виборців, яких я маю захищати і підтримувати.
В столиці на вулицях загинули люди. Мої виборці також стоять на майданах та проливають там свою кров.
Зараз кожен народний депутат не має морального права бути осторонь в надії, що відповідальність його мене. Кожен має визначитись - він з народом, або проти нього! Для мене цей вибір очевидний і єдиний – я зі своїми виборцями, я - з народом!
Закликаю силовиків негайно зупинити військові дії. Адже жоден політичний режим, жодна посада не варті людських життів, рахунок яких пішов вже на десятки...
Хочу наголосити, що я, як народний депутат, в постійному діалозі зі своїми колегами, веду переговори з усіма сторонами конфлікту і пропоную дієві кроки по виходу із кризи.
Сьогодні не час зважати на чиїсь політичні інтереси. Треба рятувати людські життя і цілісність країни! 

Новина дня

Прощання з Сергійєм Бондарчуком. Старокостянтинів Сьогодні на Хмельниччині попрощались із загиблими земляками після подій у Києві.

Ексклюзив

Екскурсії обласним СБУ закінчено
  Захисні стрічки, якими ще вчора працівники правоохоронних органів захищали місце злочину ...
21.02.2014 17:45
Народна рада у Хмельницькому оголосила про свої щойноприйняті рішення
  Зокрема, відтепер у ...
21.02.2014 16:37
Як кидали коктейлі Молотова в офіс телеканалів
  
20.02.2014 19:12
Хмельницька обласна служба безпеки під тиском протестувальників здалася
  Сьогодні усе оз...
20.02.2014 18:17