Хмельницька Рада «Майдану» бачить у губернаторському кріслі Нестерука або Приступу, або Лескова

Вівторок, 19 серпня 2014, 10:33
Майданівці висунули своїх кандидатів на посаду голови Хмельницької ОДА. Колишнього мера Кам’янця-Подільського, голову обласної партії «Батьківщина» та екс-мера Хмельницького Рада «Майдану» рекомендуватиме Президенту на посаду голови Хмельницької ОДА.

За Анатолія Нестерука  проголосувало 28 членів ради, за Миколу  Приступу - 15, за Валерія  Лескова - 13. Також 5 голосів набрав Коліщак. Були й кандидати, які не отримали жодного голосу, серед них й голова Хмельницької ОДА Леонід Прус.

 -Рада розглядала ті прізвища , які озвучені в секретаріаті Президента,  які були «на слуху». Назбиралось 12 кандидатів.  Ми подаватимемо трьох перших, які набрали найбільше голосів. Ця трійка  в меншій мірі себе скомпрометувала, тому й набрала більше голосів. Про Нестерука дуже гарні відгуки у Кам’янці та й у Хмельницькому. Людина гарно працює.  Лесков - голова «Батьківщини», партії яка була на майдані.  Приступа нормально працює. Це людина не нова. Він працював в області і в місті.  

Рада «Майдану» прийняла рішення офіційно звернутися до всіх кандидатів, аби отримати їхню згоду. Після письмової згоди обраної трійки майданівці  рекомендуватимуть їх до розгляду Президенту.  

- Від Нестерука вже отримали усну згоду. Лесков поки думає, адже він вважає, що його не призначать саме через партійну приналежність. Приступу не можемо видзвонити. Вони всі мають дати нам письмові згоди. 

Газета "ВСІМ"

Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21