Вдруге в Хмельницькому балет Раду Поклітару

П'ятниця, 12 грудня 2014, 15:12
Після новорічних і різдвяних свят на любителів «Танцюють всі» чекає приголомшливий сюрприз — знаменитий театр «КИЇВ МОДЕРН-БАЛЕТ» із виставою «Лускунчик».
19 лютого в театрі М. Старицького на хмельничан чекає справжнє чаклунство — балет-фантасмагорія Раду Поклітару «Лускунчик». Його знаменитий театр «КИЇВ МОДЕРН-БАЛЕТ», який став візитівкою культурного Києва та українською відповіддю театральній Європі, нині не потребує реклами.
Вистава «Лускунчик» — це грандіозна постановка! Балет вражає небаченою розкішшю костюмів і декорацій, захоплює артистизмом трупи, приголомшує режисерськими новаціями, підкорює влучними психологічними спостереженнями!
Казку «Лускунчик і Мишачий король» Раду Поклітару переосмислює і представляє у незвичному прочитанні. Це не солодка різдвяна історія, а складна, містична фантазія великого романтика, «живописця внутрішнього світу» Е. Т. А. Гофмана…
Невиправний фантазер, пафосний хуліган і зворушливий цинік, Раду то прагне до вершин величного, то занурюється у світ темряви. Відкидаючи основи відомих класичних сюжетів, він «говорить» на рівних із Шекспіром, Бізе, Прокоф'євим і Чайковським. Раду творить свій танець — зухвалий, парадоксальний, витончено-пронизливий.
Його мистецтво, яке поєднує класику і модерн, завоювало увагу всього балетного світу. В Лондоні, Москві, Нью-Йорку шикуються величезні черги за квитками на Поклітару— публіка не пропускає такі події. Постановки його трупи доводять, що можна нескінченно насичувати балет дією, емоціями і безперервним рухом…
Початок: 19.00. Ціна квитків: від 80 до 250 гривень. 
Газета "Є"
Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21