Сергій Лабазюк: «Перед оголошенням чергової хвилі мобілізації, влада має створити систему підготовки військовослужбовців»

П'ятниця, 16 січня 2015, 14:12
Тільки після повного забезпечення військовослужбовців сучасною амуніцією та проведення відповідної підготовки можна оголошувати про чергову хвилю мобілізації. Таку думку висловив народний депутат України, представник Хмельниччини у Верховній Раді Сергій Лабазюк після голосування в парламенті.

«Перед тим, як оголошувати чергову хвилю мобілізації, влада має створити систему підготовки військовослужбовців. Бо виходить, що знову посилаємо на війну людей, які не навчені воювати, які голі й босі. В результаті хлопці стають “гарматним м’ясом”», – наголосив С. Лабазюк.

Виходячи з цього, С. Лабазюк і не підтримав рішення про часткову мобілізацію.

Нардеп додав, що армію однозначно треба підсилювати, а країну – захищати. Однак чергову мобілізацію можна оголошувати тільки після повного забезпечення військовослужбовців сучасною амуніцією та проведення відповідної кількамісячної підготовки.

Нагадаємо, парламент проголосував за оголошення чергової хвилі часткової мобілізації. За відповідне рішення проголосували 268 народних депутатів. Таким чином Рада затвердила указ президента Петра Порошенка про часткову мобілізацію, який він підписав 14 січня.

НГП

Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21