У Кам'янці знову змагатимуться лицарі та “джигітуватимуть” українські козаки

Четвер, 07 травня 2015, 13:23
Вже на цих вихідних розпочнеться І Міжнародний фестиваль «Єднання епох».
З 9 по 11 травня в Дністровсько-Подільській січі, яка знаходиться у селі Ісаківці Кам'янець-Подільського району проходитиме фестиваль, де перетнуться середньовічна епоха та козацька доба разом зі сучасними кінними змаганнями.
«Перший день в рамках фестивалю буде присвячений темі пізнього середньовіччя 13-15 століття, - повідомляють організатори. - Цього дня заплановано відтворити лицарський турнір з пішими та кінними боями».
Демонструватимуть середньовічні бої Об’єднана ліга кінних каскадерів України та збірна команда Білорусі.
Другого дня «Єднання епох» відтворить козацьку добу. Глядачі зможуть подивитися на справжню козацьку джигітовку — вершники під час скачок на конях виконуватимуть акробатичні трюки.
А на завершення фестивалю організатори обіцяють видовищні сучасні кінні змагання. Українські майстри конкуру на третьому дні фестивалю долатимуть на конях перепони різної складнощі та висоти.
Газета "Є"
Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21