8 березня при погонах. Сьогодні у Хмельницькому Гарнізонному будинку офіцерів вітали жінок військових.

П'ятниця, 04 березня 2016, 17:42
Жіноче свято при погонах та у військовій формі. У Хмельницькому Гарнізонному будинку офіцерів із 8 березня вітали жінок-військових. Чимало з них також побували на сході, на рівні із чоловіками обороняли спокій нашої країни.
Святковий концерт, тюльпани, привітання з 8 березня. Та в залі не прості жінки – майже усі вони несли службу у зоні АТО. Організатори святкового дійства говорять - особливо зараз, коли йдуть військові дії, напередодні жіночого свята усім хочеться миру, спокою, весняного тепла.
Дивлячись на цю тендітну дівчину, навіть не віриться, що вона пробула у оточенні біля Амбросівки цілих 10 днів. Під обстрілами ворожих сил супроводжувала наших тяжко поранених бійців. Ірина проявила неабияку силу духу, справжній чоловічий характер, була нагороджена медаллю За мужність. Та про свої подвиги говорить просто – робила усе, що було у її силах.
Для присутніх грав зведений оркестр хмельницької військової частини, співали пісень, та танцювали українські народні танці, вручали пам'ятні грамоти.

Новина дня

Російські банки під пікетом «Правого сектору» Хмельницький «Правий сектор» вийшов із пікетом проти російського банку ВТБ.

Ексклюзив

Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
01.04.2016 13:49
Авторська програма Ганни Лернатович “Під прицілом”
  Дунаєвецький край
01.04.2016 12:59
Програма "Про здоров'я". запис прямого ефіру від 31 березня
  Гість студії - Юлія Шимків - завідувач фізіоте...
01.04.2016 11:06
Програма "Досить". Запис прямого ефіру від 30 березня
  Гості студії: Олег Костенко - начальник Управління патру...
31.03.2016 10:49