Аграрний мітинг, відставка уряду та подвійне декларування доходів для народних обранців. Події з Верховної Ради

Середа, 16 березня 2016, 18:08
Верховна Рада 15 березня виконала всі умови в правовому законодавстві, які висунув Євросоюз для надання безвізового режиму Україні. Останньою крапкою став законопроект 3755 щодо електронного декларування доходів чиновників усіх рівнів. В кулуарах говорили про відставку Яценюка, а під стінами Парламенту знову мітингували аграрії.
Верховна Рада розпочала чергову сесію. Перше пленарне засідання обіцяло бути гарячим, передувала цьому нарада Президента з головами фракцій. На ній гранд запропонував Андрію Садовому стати новим Прем’єром – той відмовився. Позицію прокоментував його однопартієць Єгор Соболєв.
Реакція від пропрезидентської партії не забарилася.
Від емоцій до роботи, на цьому засіданні народні обранці прийняли законопроект яким передбачається електронне декларування доходів чиновників усіх рівнів. Саме цей правовий документ став останнім у пакеті законопроектів, які висунув Євросоюз для надання безвізового режиму Україні.
В результаті голосування - 278 за – закон прийнято. Згідно нього усі кому належить, відтепер декларуватимуть доходи не лише власні та родичів першої черги, а й усієї родини, це і своїх братів, сестер, батьків, дідусів та бабусь, тещ та тестів. За недостовірне декларування передбачається покарання від адміністративного штрафу до кримінальної відповідальності. В той же час, хто ж власне має здійснювати таку перевірку - невідомо.
Не спокійно в цей день було і під стінами Верховної ради – там знову зібралися аграрії. Просять єдиного:
Додають – вони не є тягарем, і хочуть працювати самостійно.
Підтримали цей мітинг нардепи з аграрного комітету.
Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21