Відомі хіти у новому виконанні. До хмельницької філармонії завітали музиканти зі Швейцарії

П'ятниця, 30 вересня 2016, 16:41
Поп-музика та класичні хіти – у хмельницькій філармонії виступатимуть музиканти зі Швейцарії.
Світові хіти із швейцарським присмаком. 1 жовтня - у Всесвітній день музики хмельницька філармонія запрошує провести вечір з популярними композиціями. У програмі – відомі пісні гурту «АВВА», Майкла Джексона та багато інших. Виконавці запевняють – концерт стане кращим порятунком від осінньої депресії.
Десяток хітів та «море» позитивних емоцій. Ще у 2015 році хмельницький оркестр мав можливість виступати у Швейцарії. Саме тоді музиканти двох країн стали тісно співпрацювати. Тепер, закордонні гості завітали на Поділля. У результаті – хіти з мистецької програми «Поп-класік» почують і в нашому обласному центрі.
У перший день жовтня у всьому світі відзначають День музики. Відсвяткувати цю подію у хмельницькій філармонії вирішили грандіозним концертом.
Саме поєднання динамічних хітів та ліричних композицій додає концертній програмі універсальності. Відтак, різні стилі будуть цікаві широкій віковій аудиторії. А ще музика – чудові ліки від осінньої депресії.
Тож, у суботній вечір першого жовтня обласна філармонія запрошує на зустріч із світовими хітами.
Loading...

Новина дня

Вакцини від грипу у Хмельницькому немає На випадок спалаху гострих респіраторних інфекцій та грипу, навіть запас антибіотиків в лікувальних закладах області залишається вкрай обмеженим.

Ексклюзив

Тележурнал "Відродження". Випуск №12
  
27.10.2016 16:18
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
27.10.2016 15:37
Тележурнал "Відродження". Випуск №10
  
27.10.2016 14:37
Досить
  Запис прямого ефіру від 26 жовтня
27.10.2016 13:31