Оцінили добрі справи. Благодійників Хмельниччини вітали із Міжнародним днем волонтера

Понеділок, 05 грудня 2016, 16:03
Почесними грамотами й подяками від обласної ради й держадміністрації відзначили діяльність більш, як сотні подільських добродійників.
Оцінили добрі справи. Благодійників Хмельниччини вітали із Міжнародним днем волонтера. Почесними грамотами й подяками від обласної ради й держадміністрації відзначили діяльність більш, як сотні подільських добродійників. Хто ліками, хто формою, а хто піснями – кожен із волонтерів чим міг і як вмів долучився до розбудови українського війська й громадянського суспільства.
У ще юних руках Артема – зовсім доросла нагорода. Хлопчик каже, нагрудний знак десантників поки що у коробці, бо отримав його лише учора.
 
Артем – зразок людини з великої літери, коли в маленькому тілі - гігантське серце. Хлопчик вже два роки, як може допомагає армії. В той час, коли йому самому необхідна допомога.
Разом і з Артемом у строю волонтерського війська і пан Віктор. Чоловік пригадує, Мистецька сотня сформувалася спонтанно й своєї місії поки що не виконала.
І Віктора Шайду, і Артема Харченка, і ще більш як сотню подільських волонтерів зі святом вітала місцева влада. «Волонтери Поділля», центр «Добриня», «Тепло рідних сердець» - лиш невеличка частина у переліку подолян, які справою долучаються до української перемоги.
Loading...

Новина дня

Обережно - тонкий лід! За кількатижневий період льодостояння в Хмельницькій області під кригу із летальним випадком провалилися три рибалки. З метою попередження таких випадків хмельницькі рятувальники провели профілактичні бесіди із любителями порибалити на Південному Бузі.

Ексклюзив

Тижневик Преміум-ліги. Випуск №5.
  
07.12.2016 11:37
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 6 грудня
  Гість студії - Вадим Яцишен - голова ГО "Есперо"....
07.12.2016 10:49
Спортцентр. Випуск від 5 грудня
  Гість студії - президент ХОФФ Ігор Хіблін
06.12.2016 12:35
Про здоров'я. Запис прямого ефіру від 5 грудня
   Гість студії - Валерій Гринчук - лікар-хірург відділення малоінвази...
06.12.2016 10:49