«Лобановський назавжди». У Хмельницькому презентували документальний фільм про легендарного тренера

Вівторок, 06 грудня 2016, 17:35
Документальну стрічку про відомого тренера Валерія Лобановського вперше показали у Хмельницькому. Фільм знімався два роки – презентували його продюсер Сергій Полховський та відомий футболіст Сергій Ковалець.
Лобановський назавжди. З такою назвою на початку червня відбулася світова прем’єра на міжнародному документальному фестивалі. Стрічка здобула нагороду в Італії, а от в Україні глядачі мають змогу її переглянути з перших днів грудня.
Два роки роботи, сотні годин досліджень, десятки людей, що знали Валерія Лобановського особисто. За час праці над фільмом вдалося знайти цікаві деталі з життя легендарного тренера. Прем’єрний показ з першого грудня стартував в Україні.
Свою перемогу за кордоном фільм уже здобув – на фестивалі спортивного кіно в Італії. За 92 хвилини можна дізнатися багато цікавого про визначну особистість вітчизняного футболу. У фільм потрапили й унікальні кадри гри київського «Динамо» 60-их років. На показ завітали не лише майбутні спортсмени, а й віддані фанати гри київського «Динамо».
За часів тренерства Валерія Лобановського київське «Динамо» двічі вигравало Кубок володарів кубків. Свій талант мудрого наставника Лобановський передавав своїм вихованцям. Одним з тих, хто мав честь працювати під керівництвом знаменитого тренера, є подільський футболіст Сергій Ковалець.
Бюджет стрічки автори не уточнюють. Однак, результатом своєї роботи, кажуть, задоволені. У Хмельницькому переглянути стрічку «Лобановський назавжди» можна у кінотеатрі імені Тараса Шевченка.
Loading...

Новина дня

Обережно - тонкий лід! За кількатижневий період льодостояння в Хмельницькій області під кригу із летальним випадком провалилися три рибалки. З метою попередження таких випадків хмельницькі рятувальники провели профілактичні бесіди із любителями порибалити на Південному Бузі.

Ексклюзив

Тижневик Преміум-ліги. Випуск №5.
  
07.12.2016 11:37
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 6 грудня
  Гість студії - Вадим Яцишен - голова ГО "Есперо"....
07.12.2016 10:49
Спортцентр. Випуск від 5 грудня
  Гість студії - президент ХОФФ Ігор Хіблін
06.12.2016 12:35
Про здоров'я. Запис прямого ефіру від 5 грудня
   Гість студії - Валерій Гринчук - лікар-хірург відділення малоінвази...
06.12.2016 10:49