Протестувальники перекрили дорогу у Хмельницькому

Понеділок, 12 грудня 2016, 16:33
В неділю зранку мешканці хмельницького мікрорайону Озерна перекрили дорогу на знак протесту будівництва під їхніми вікнами торговельного центру, що на вулиці Панаса Мирного 31/1. За словами протестуючих, забудовник уже знищив дерева, які висадили свого часу мешканці будинку, та зруйнував під'їзну дорогу. Своїми діями пікетувальники заблокували рух по вулиці Панаса Мирного. Більше десятка тролейбусів не могли продовжити рух.
Мешканці багатоповерхівки по вулиці Панаса Мирного 31 перекрили дорогу в мікрорайоні Озерна. Таким чином люди висловлювали свій протест проти будівництва торговельного центру у них на подвір’ї та вимагали зустрічі з представниками міської влади.
На місце події прибуло кілька екіпажів патрульної поліції. Своїми діями пікетувальники заблокували рух по вулиці Панаса Мирного. Більше десятка тролейбусів не могли продовжити рух за своїми маршрутами.
  
Вже декілька місяців мешканці цього будинку протестують проти будівництва торговельного центру під їхніми вікнами. Люди обурені тим, що через будівельні роботи знищується інфраструктура міста – вирубали сад, зруйнували двір та бордюри.
Нагадаємо, наприкінці жовтня мешканці дев’ятиповерхівки на Панаса Мирного почали скаржитися, що перед їхніми вікнами хочуть побудувати торговельний центр. Зелена зона із кількома десятками дерев, які висадили мешканці, зникла. Люди пішли до мера. Той хоч і не визнав будівництво не законним, пообіцяв людям спробувати зупинити роботи у судовому порядку.
Та попри все будівельні роботи на Панаса Мирного тривають. Ділянку забудовує Євген Павлюк та Ігор Загородний. Переконують, що усі дозвільні документи на роботи у них є.
Та мешканці будинку переконані – будівництво не законне, тому продовжували свій пікет протягом кількох годин. Згодом рух автотранспорту відновили, але протестувальники пообіцяли, що відступати вони не збираються.
Loading...

Новина дня

Взимку без газу Мешканці багатоповерхівки у Хмельницькому по провулку Франка вже близько року після здачі будинку залишаються без газу.

Ексклюзив

Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
28.12.2016 14:39
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 27 грудня
  Гість студії - т. в. о. речника Управління патрульної поліції у...
28.12.2016 13:45
Тижневик Преміум-ліги. Випуск №8.
  
28.12.2016 12:47
Спортцентр. Випуск від 27 грудня.
  
28.12.2016 11:43