Зарубав дружину і тещу: правоохоронці Хмельниччини розшукують 34-річного Віталія Алєксєєва

Понеділок, 19 грудня 2016, 17:24
Правоохоронці Хмельниччини розшукують вбивцю. 34-річного Віталія Алєксєєва підозрюють у тому, що той зарубав власну дружину та тещу. Злочин було скоєно іще 14 грудня. Поліцейським про нього повідомили лише наступного дня.Прибувши на виклик сільського голови ЗападИнців, у домі разом із тілами двох жінок слідчі виявили і однорічного хлопчика. Як виявилось, дитина стала свідком жорстокої розправи батька над матір’ю та бабусею.
Страшну новину про подвійне вбивство у селі жителі ЗападИнців дізналися вже наступного дня після скоєного. Кажуть, тоді злякалися не на жарт. Адже, вбивця втік.
Підозрюваного у скоєні злочину, люди, кажуть, побоювались і раніше. Адже, чоловік завжди поводив себе агресивно. Пані Наталя пригадує, навіть мала із ним конфлікт. У селі зорганізували суботник, кликала на нього й сусіда. За свою ініціативність ледь не нарвалась на неприємності.
Пані Наталя додає, на щастя, тоді обійшлося без рукоприкладства. Принаймні її не чіпав. А, от, дружину свою час від часу гамселив. Донька вбитої жінки, котра, на щастя, того трагічного дня, вдома не була, пригадує жорстоке ставлення вітчима до матері й до себе.
 
Фізичне знущання зрештою переросло у фізичну розправу – подвійне вбивство. Що стало причиною такого жорстокого вчинку правоохоронці поки встановлюють. Адже мало того, що зловмисника підозрюють у тому, що той зарубав дружину та тещу – залишив із їх тілами власного сина. 1-річний хлопчик, по-перше, став свідком цих наджахливих кривавих подій, по-друге, близько доби відсидів у хаті із трупами. Бо тато зачинив дитину і втік. На щастя, малолітньому та його сестрі наразі нічого не загрожує. Поки служба у справах дітей вирішує їхню подальшу долю, діти перебувають у дитячому відділенні Летичівської центральної районної лікарні. А, от, Віталію світить чималий строк.
Правоохоронці звертаються до жителів області із проханням допомогти знайти Віталія Алєксєєва. Прикмети чоловіка: зріст 165 см, худорлявої тілобудови, мав синець під правим оком. Зловживає алкоголем, поводиться агресивно.Був одягнений в чорну куртку з капюшоном, чорні штани, чорну спортивну шапку. Може носити чорний рюкзак.Усіх, кому що-небудь відомо про його можливе місцезнаходження,поліцейські наполегливо просять терміново повідомити на гарячу лінію «102».
Loading...

Новина дня

У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один - піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 8 червня
  Гість студії - речник управління поліції у м. Хмельницькому Роман Мартинюк...
09.06.2017 09:28
"Омріяним шляхом"
  
08.06.2017 18:07
Тележурнал “Відродження”. Випуск №63
  У новій формі до нових перемог.
08.06.2017 17:19
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
08.06.2017 09:54