Розпочинається ІІ Міжнародний українсько-литовський конкурс малюнків “Здай кров заради життя”

П'ятниця, 30 грудня 2016, 10:57
Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Серце до серця», Литовський національний центр крові за сприяння та підтримки Посольства Литовської Республіки в Україні, Міністерства культури України, Міністерства охорони здоров’я України організовують та проводять у листопаді 2016 – квітні 2017 року ІІ Міжнародний українсько-литовський конкурс малюнків «Здай кров заради життя».

Основними завданнями Конкурсу є:  формування у дітей і молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному і культурному житті країни та на міжнародному рівні; популяризація ідеї добровільного безоплатного донорства крові в Україні та Литві; формування здорового способу життя серед дітей і молоді; підвищення значущості ідеї єдності дружніх країн в очах молодих учасників заради миру та майбутнього.

Конкурс проводитиметься серед учнів 5-11 класів загальноосвітніх, позашкільних, студентів 1-5 курсів професійно-технічних, вищих навчальних закладів України і Литовської Республіки на тему: «Здай кров заради життя».

Конкурс проводиться в два тури. Перший тур проводять регіональні організаційні комітети (відповідно до Положення, що додається). Другий завершальний тур проводить міжнародний організаційний комітет. Підсумки фінального туру Конкурсу буде оголошено не пізніше 21 квітня 2017 року, а його переможці, за можливості, будуть запрошені у міжнародну поїздку до Литовської Республіки.

Loading...

Новина дня

Вітчизняні кінологи переймали європейський досвід Чотирилапі митники демонструють свій хист. У Хмельницькому завершився навчальний семінар для кінологів та прикордонників. Його учасники мали можливість ознайомитися з новітніми практиками закордонних колег. А у практичній частині собаки довели – для контрабандистів при перетині кордону немає жодних шансів.

Ексклюзив

Тележурнал ”Відродження ”. Випуск № 55
  
17.03.2017 14:29
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 16 березня
  Гість студії - Володимир Гончарук - заступник Хмельницького м...
17.03.2017 09:59
Досить. Запис прямого ефіру від 15 березня
  Гість студії - Олександр Чорнієвич - директор Департаменту архітектури, мі...
16.03.2017 09:54
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
15.03.2017 14:34