У 2014-му – їх вигнала з дому війна, а у 2017-му – високі тарифи на комуналку

Четвер, 02 лютого 2017, 17:55
У Хмельницькому сім*я переселенців з Донеччини опинилася на вулиці. Жінка з чотирма дітьми кілька років винаймала житло в обласному центрі. Утім останні рахунки за комунальні послуги змусили їх виїхати.
На морозі, посеред вулиці - Ніколь зі своїм однорічним братиком. Вони споглядають як їхні речі вантажать у автомобіль. Діти, а їх четверо, разом із мамою оселилися у цій багатоповерхівці близько трьох років тому. Саме тоді вони втекли від війни, що досі палає на Сході України.
Сім*я осіла у Хмельницькому. Тут винаймала квартиру, старші діти пішли до школи, а мама Яна бавила найменше дитя.
  
Тепер жінка із дітьми змушена виїхати з квартири. Через підвищення тарифів на комуналку – винаймати квартиру та оплачувати усі рахунки стало просто не можливим.
Повернутися додому, в окуповане Сніжне, сім*я теж не може. Квартиру повністю обчистили мародери. Та й життя у ДНР, кажуть, безперспективне.
Нині жінка з дітьми переїжджає до будинку тимчасового перебування громадян. Цей варіант їй запропонували у міській раді. Перевезти усе майно зголосилися у ДСНС.
Як довго жінка з неповнолітніми дітьми й однорічним дитям пробудуть у центрі для бездомних – невідомо. Яна каже, що з житлом допомогти їй обіцяли в міській раді.
Loading...

Новина дня

Льодовий хмельницький: комунальники знову в шоці Безкоштовна ковзанка для хмельничан. Після чотирьох локальних у Хмельницькому відкрили загальноміську.

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 2 лютого
  Гості студії - Роман Ковальчук - співзасновник БФ "Патріоти України"; пози...
06.02.2017 09:57
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
03.02.2017 12:41
Тележурнал Відродження. Випуск № 49
  
03.02.2017 11:42
Тележурнал Відродження. Випуск № 48
  
02.02.2017 14:24