На блокпосту у Слов'янську затримали мешканку Хмельниччини, яка перевозила зброю

Понеділок, 13 лютого 2017, 11:55
Зброю у жінки вилучили.

У суботу, 11 лютого, ввечері правоохоронці на блокпосту у Слов'янську зупинили мікроавтобус «Рено Трафік», що прямував у бік Харкова. У Нацполції Донецької області повідомляють, що під час огляду салону поліцейські знайшли мисливський промисловий карабін «Форт”.

“Його власницею виявилась 35-річна мешканка Хмельницької області. Жінка показала документи на зброю, які сумнівів у поліцейських не викликали, їх увагу привернуло інше - на карабіні були механічні сліди переробки, які дозволяли змінити його тактико-технічні характеристики. Зброю вилучили”, - додають поліцейські.

Подія отримала правову кваліфікацію за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу), за яке передбачено до 7 позбавлення волі.  

Газета "Є"

Loading...

Новина дня

Пив та їхав – плати штраф і геть з роботи. Керівництво прикордонної академії обіцяє звільнити викладача, якого звинувачують у водінні напідпитку Хмельницький прикордонник попав на 10 тисяч. Плюс - може полетіти з роботи. Іще 25 жовтня викладача Національної академії державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, підполковника Михайла ШпОрта патрульні запідозрили у тому, що він – п’яний за кермом. О другій годині ночі автомобіль чоловіка зупинили на Пілотській – через відсутність підсвітки номерного знаку. При перевірці документів патрульні виявили ще й відсутність страхового полісу і… характерний запах алкоголю від водія. Чоловік не пройшов тесту на драгері – двічі відмовився дихати в трубку. В результаті його затримали. І до двох адмінпротоколів – за підсвітку і відсутність страховки, додали третій – за водіння транспортного засобу у стані алкогольного сп’яніння. Тепер судяться.

Ексклюзив

Момент Істини. Запис прямого ефіру від 14 лютого
  Гість студії - Олег Рибачук - голова Центру UA....
15.02.2017 10:48
Тижневик Преміум-ліги. Випуск №13
  Огляд ігрового вікенду у відкритому чемпіонаті міста з футзалу....
15.02.2017 09:59
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
14.02.2017 15:14
Випуск програми Спортцентр від 13 лютого
  
14.02.2017 11:47