У Хмельницькому вартість проїзду у громадському транспорті може збільшитися на одну гривню

Вівторок, 14 лютого 2017, 16:59
Вже з березня проїзд у маршрутці та автобусі може коштувати для хмельничан 4 гривні 50 копійок. Перевізники зазначають, що працюють у збиток, тому звернулися до керівництва міста з проханням затвердити нові тарифи на проїзд. В кінотеатрі Шевченка зібралось близько 300 хмельничан, аби обговорити чи варто підвищувати ціни на проїзд.
Громадські слухання щодо підвищення тарифів на перевезення в громадському транспорті відбулись у Хмельницькому. Вартість проїзду в тролейбусі пропонують підняти до 2,5 гривень, в автобусі - до 4,5 вже навесні цього року. На сайті міськради оприлюднили проект рішення, де встановлені нові тарифи. Близько двох годин перевізники та містяни намагались дійти спільного рішення. Перевізники запевняли, що працюють собі у збиток.
Підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті перевізники пояснюють зростанням цін на автозапчастини, ремонт, пальне та збільшенням з 2017 року мінімальної заробітної плати, яка порівняно з минулим роком зросла вдвічі.

 
Та місцеві активісти переконані – перевізники надали не правдиві розрахунки.
За майже дві години криків та сварок – порозуміння перевізники та хмельничани так і не знайшли. Активісти переконані – до цієї проблеми повинен долучитись міський голова і не допустити необгрунтованого підвищення цін на проїзд.
Остаточне ж рішення стосовно тарифів прийматиме на своєму черговому засіданні виконавчий комітет Хмельницької міської ради.
Loading...

Новина дня

В міській раді представили уточнення до бюджету Вільні лишки, перевиконання бюджету та перерозподіл коштів. В Хмельницькій міській раді на загал презентували уточнення до головного кошторису міста. Надходження розподілили на кілька категорій. Цього року в місті з’явиться і нова техніка, і надалі буде продовжуватися будівництво соціально значущих установ на кшталт шкіл та дитячих садків.

Ексклюзив

Програма “Свят коло”. Пісня – душа народу.
  
03.03.2017 10:51
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 2 березня
  Гості студії - Олександр Мішин - заступник голови асоціації пе...
03.03.2017 09:58
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
02.03.2017 10:57
Досить. Ефір від 1 березня
  Гість студії - Андрій Гаврилик - начальник відділу представництва інтересів громадянина та держави в су...
02.03.2017 09:55