Дві фури сміття зі львівськими чеками виявили в селі на Шепетівщині

Вівторок, 28 березня 2017, 12:23
Обставини з’ясовує поліція.

Поблизу села Дубіївка Шепетівського району 26 березня місцеві виявили дві великі купи сміття. Хто висипав відходи, та звідки їх привезли, встановлюють правоохоронці.

Як повідомив завідувач сектору інформаційної діяльності Шепетівської РДА Олександр Чмир, серед мотлоху знайшли чеки та квитанції зі Львова.

«За попередніми підрахунками, біля села Дубіївка невідомі висипали дві фури сміття. Чи дійсно його привезли зі Львова, з’ясовуватиме поліція. Дивно, що чеки порівняно з іншими відходами, виглядали «свіжими» і лежали в іншому місці. Можливо, це підстава якась», - додав Олександр Чмир.

За його словами, від села до шепетівського сміттєзвалища відстань близько 30 кілометрів. Керівники району шукатимуть вихід із ситуації та вирішуватимуть, де подіти «подароване» сміття.

Нагадаємо, раніше 40 тонн львівського сміття знайшли на території Волочиського району.

 Сайт новин "Є"

 

Loading...

Новина дня

У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один - піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 8 червня
  Гість студії - речник управління поліції у м. Хмельницькому Роман Мартинюк...
09.06.2017 09:28
"Омріяним шляхом"
  
08.06.2017 18:07
Тележурнал “Відродження”. Випуск №63
  У новій формі до нових перемог.
08.06.2017 17:19
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
08.06.2017 09:54