Обласний фестиваль "Тато, мама, я – спортивна сім'я" у Хмельницькому

Понеділок, 10 квітня 2017, 13:42
Вихідними у Хмельницькому обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» спільно з обласним відділенням НОК України провели обласний фестиваль "Тато, мама, я – спортивна сім'я".
Мета даного заходу: формування родинних традицій до занять фізичною культурою та спортом; зміцнення психологічних та емоційних стосунків у сім’ї шляхом об’єднання зусиль для досягнення спільних цілей; спонукання батьків на особистому прикладі заохочувати дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом.
З вітальним словом до учасників фестивалю звернувся директор ХОЦФЗН «Спорт для всіх» - Олександр Якушев.
У обласному фестивалі взяли участь переможці І етапу міських та районних змагань, які нещодавно відбулись у населених пунктах області. Усі діти з нетерпінням чекали, коли разом з татом і мамою зможуть випробувати свої сили, виконуючи естафети, демонструючи вольові якості, спритність та командну згуртованість.
Свою майстерність та спритність сім’ї показували у естафетах: "Флорбол","Метання дротиків у ціль", "Човниковий біг", "Гонка повітряних куль", "Садіння і збір картоплі " та у спортивній вікторині.
І місце зайняла сім'я Верхола (м. Волочиськ), ІІ місце - сім'я Гетманчук (м. Шепетівка), ІІІ місце - сім'я Мельник (м. Хмельницький).
Це було справжнє спортивне свято для учасників заходу. Батьки і діти отримали незабутнє враження та масу позитивних емоцій від активно проведеного дозвілля у родинному колі.
Команди нагороджені грамотами, медалями, вимпелами, брелками, призами від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та призами обласного відділення НОК України.
Loading...

Новина дня

У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один - піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 8 червня
  Гість студії - речник управління поліції у м. Хмельницькому Роман Мартинюк...
09.06.2017 09:28
"Омріяним шляхом"
  
08.06.2017 18:07
Тележурнал “Відродження”. Випуск №63
  У новій формі до нових перемог.
08.06.2017 17:19
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
08.06.2017 09:54