Хмельничани найбільш охочі до армійської служби за контрактом в Україні

Середа, 12 квітня 2017, 17:43
Хмельничани найбільш охочі до армійської служби за контрактом в Україні. Бажаючих взяти до рук зброю не бракує – підписують договори як з військовими частинами в області, так і за її межами. Військові комісари кажуть – ажіотаж пов*язаний, із обіцяним привабливим грошовим забезпеченням, та й патріотизму нашим хлопцям та дівчатам не бракує.
На Хмельниччині найбільше охочих служити за контрактом у війську. Лише за перший квартал цього року передбачений у військових комісаріатах план виконали на 102 відсотки. Їдуть служити подоляни не лише у частини області. Найчастіше беруть до рук зброю у військових формуваннях Івано-Франківської, Закарпатської, Волинської регіонів.
 
Тривають збори резервістів Хмельниччини. Протягом 30 діб армійці поновлюють знання військової справи. Це і теоретичне навчання, і практичні заняття. Адже в умовах збройного протистояння важливо не втратити отриманий армійцями бойовий досвід на Донбасі. Військові резервісти під час зборів отримують грошове забезпечення від двох з половиною, до трьох тисяч шестиста гривень.
123 юнаки котрі вже одягли військову форму, відправилися до навчальних центрів в рамках весняного призову. Всього ж з Хмельниччини з першого квітня до двадцять четвертого травня планують відправити до війська 645 чоловіків. З них у лавах збройних сил служитимуть 418, решта у підрозділах Нацгвардії та державної служби транспрорту.
Loading...

Новина дня

Круглий стіл влади і перевізників Одні запитували, інші відповідали та пропонували. В Хмельницькому відбулася зустріч приватних перевізників міста і владних структур обласного центру. За кілька годин дискусії обговорили чимало важливих питань. Приватників найбільше турбують нелегали, які забирають і без того малі заробітки. А представників владних органів цікавила якість перевезень.

Ексклюзив

Момент Істини. Ефір від 9 травня
  Гість студії - координатор руху "Чесно" у Хмельницькій області Олег Черненко...
10.05.2017 15:02
Тележурнал ”Поруч один одного”. Випуск 57
  
10.05.2017 12:42
Авторська програма Богдана Любиченка "Спортцентр"
  Випуск від 9-го травня.
10.05.2017 09:57
Програма “Свят коло”. Подільська вишивка
  
05.05.2017 18:04