Тихо, мирно і спокійно: аби свята вдалися, правопорядок в краї охоронятиме 700 правоохоронців

П'ятниця, 14 квітня 2017, 18:09
Тихо, мирно і спокійно: аби Паска вдалася, правопорядок в краї охоронятиме 700 правоохоронців. Незважаючи на те, що під час свят криміногенна ситуація знижується, таку кількість поліцейських виведуть на вулиці сіл, селищ та міст Хмельниччини до Великодня. Традиційно вони нестимуть службу поблизу культових споруд. Слідкуватимуть за тим, аби вірянам святкувалося без пригод.
Цьогоріч поліцейських не переводили на посилений варіант несення служби. На свята вивели понад 700 правоохоронців. Кажуть, цього вистачить для того, аби Великодень минув спокійно.
Під час свят криміногенна ситуація в краї зазвичай знижується. Причина перша – на вулицях чергує чимало поліцейських. Друга – основна маса людей перебуває в культових спорудах. Там, максимальним правопорушенням, може бути хіба що дріб’язок, пов’язаний із надмірним споживанням алкоголю окремих індивідуумів.
Тих, хто поводить себе некультурно, поліцейські, кажуть, з натовпу намагаються «прибрати». В особливих випадках навіть складають адмінпротоколи.
Правоохоронці додають, зазвичай такі випадки фіксують в обласному центрі та великих містах. В селах Паска зазвичай проходить спокійно. Кажуть, щиро сподіваються, що цьогоріч так буде скрізь. Уповають на свідомість громадян і просять їх не переходити межі дозволеного.
Loading...

Новина дня

Ціни на молоко та програма «Доступні ліки» - гаряча лінія в Хмельницькій ОДА На зв’язку – влада. В обласній адміністрації відповіли на запитання подолян. Жителів краю цікавила заготівельна ціна на молоко та програма «Доступні ліки». На її впровадження з державного бюджету виділили більше 16 мільйонів гривень.

Ексклюзив

Авторська програма Ганни Лернатович ”Дорогою спасіння”
  "Сила прощення і доброта Учителя" ...
14.04.2017 18:31
Тележурнал ”Поруч один одного”. Випуск 54
  
14.04.2017 18:25
Момент Істини. Ефір від 13 квітня
  Гостя студії - Марина Українець - співачка, волонтер...
14.04.2017 09:56
Тележурнал ”Відродження”. Випуск № 58
  
13.04.2017 12:38