Правоохоронці шукають кадри: на Хмельниччині оголошено черговий набір в поліцію

П'ятниця, 12 травня 2017, 17:48
Старт кампанії із відбору нових колег відбувся 10 травня. Протягом 9 днів бажаючі можуть заповнити он-лайн відповідні анкети, подати документи до головного управління Нацполіції і… позмагатися за посаду.
Поліцейські шукають поліцейських. В обласному управлінні оголосили новий конкурс з відбору кандидатів на службу в органах.
Аби потрапити на роботу в поліцію, перше, що треба – це анкету заповнити – також в он-лайн режимі. Встигнути слід до 19-ого квітня. Подавати заявки можна одразу на кілька посад. Для цього, правда, на відміну від конкурсу минулого, доведеться надати і кілька пакетів документів, і кілька разів пройти усі етапи відбору.
За прогнозами Нацполіції, конкурсний відбір має закінчитись наприкінці червня. Ті, кому пощастить, вже у липні відправляться на оплачуване навчання.
До речі, в поліції зарплати обіцяють хороші. Особливо тим, хто захоче служити в «Богдані».
Незважаючи на те, що зарплата вища, вимоги до кандидатів на посаду у спецпідрозділ від інших практично не відрізняються – замість загального кросу у кілометр, охочим служити в «Богдані» доведеться здолати три. Решта етапів конкурсу вони проходитимуть на загальних підставах. Із їхніми умовами та термінами правоохоронці рекомендують знайомитися на офіційному сайті. Й ласкаво просять до своїх лав усіх, хто готовий служити та захищати.
Loading...

Новина дня

У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один - піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 8 червня
  Гість студії - речник управління поліції у м. Хмельницькому Роман Мартинюк...
09.06.2017 09:28
"Омріяним шляхом"
  
08.06.2017 18:07
Тележурнал “Відродження”. Випуск №63
  У новій формі до нових перемог.
08.06.2017 17:19
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
08.06.2017 09:54