В Хмельницькому відбулася акція «Година Смерті»

Вівторок, 06 червня 2017, 15:36
Година смерті в Хмельницькому. Акція із страшною, але промовистою назвою сьогодні відбулися по всій країні. Обласний центр також не став виключенням. Так місцеві активісти громадських організацій краю вирішили привернути увагу чиновників до проблем медицини. За їхніми словами, кожної години в нашій країні від тої чи іншої хвороби помирає більше шести десятків людей.
Так кілька активістів громадських організацій обласного центру вирішили провести акцію із промовистою назвою «Година смерті», аби привернути увагу чиновників до проблем української медицини.
 
Силуети на землі, зі слів активістів, означають велику смертність українського народу саме через проблемну медицину. За даними учасників акції, кожної години чисельність нашої нації зменшується на шість десятків людей. Їх можна було б врятувати при наявності сучасного та розумного підходу до лікувальних закладів.
Малолюдну акцію активісти пояснюють зневірою населення до анонсованого кращого майбутнього. Але ті, хто прийшов під стіни адміністрації, надіються на зміни.
Лікарі ж кажуть - зміни потрібні якнайшвидше, адже зволікання - це чиєсь втрачене життя.
Loading...

Новина дня

У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один - піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 8 червня
  Гість студії - речник управління поліції у м. Хмельницькому Роман Мартинюк...
09.06.2017 09:28
"Омріяним шляхом"
  
08.06.2017 18:07
Тележурнал “Відродження”. Випуск №63
  У новій формі до нових перемог.
08.06.2017 17:19
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
08.06.2017 09:54