У Хмельницькому розпочався 2 Всеукраїнський фестиваль Акваріумістики,

Понеділок, 16 вересня 2013, 18:53
Виставка дискусів, або як їх ще називають королі акваріумних риб, неабияк вразила відвідувачів.
Більше 25 акваріумів з різновидами дискусів, конкурс авкадизайну, флеш моб «Пазл», семінари з фітодизайну, усе це та ще багато цікавого можна побачити на 2 Всеукраїнському фестивалі Акваріумістики, що розпочався у Хмельницькому. Як запевняють організатори, фестиваль такого масштабу проводиться вперше. Учасники з’їхались з усієї країни та навіть закордону, адже це унікальна можливість похизуватись своїми надбаннями, обмінятись досвідом, а для когось це ще й можливість заробити грошей. 
Виставка дискусів, або як їх ще називають королі акваріумних риб, неабияк вразила відвідувачів. Особливу увагу привернула ось ця мешканка водної стихії. Вона годує своїх нащадків за допомогою шкіряного покрову. Проте вражаючою була на лише краса, а й ціна, яка досягала до 3,5 тис. доларів. Учасники фестивалю ж запевняють, що встояти перед такою красою не можливо, тому ціна тут відіграє останню роль.
Проте щоб похизуватись своїм надбанням іноді доводиться ризикувати. Транспортувати рибу дуже важко. Перевозять її в спеціальних контейнерах, наповнених медичним киснем. Там вона може перебувати до 2 діб. Але часто бувають випадки, коли риба гине, без звичного для неї середовища. Особливістю фестивалю є унікальний флеш моб пазл, який ще ніхто ніколи не проводив, направлений на розвиток аквадизайну.
Аквадизайн - це досить молодий напрямок у мистецтві. Але з кожним роком він стає дедалі популярнішим. Пан Олексій захоплюється та вивчає аквадизайн з 3 класу. Він неодноразово брав участь у різних конкурсах та фестивалях, де займав призові місця. Без цього каже, уже не уявляє свого життя. Крім того також вперше відбудеться семінар з фітодизайну.
Після закінчення фестивалю на базі будинку природи будуть створені гуртки, як для дітей так і для дорослих. Усі бажаючі зможуть проявити себе та вивчити абсолютно нові методики фіто- та аквадизайну.

Коментарі - 0

Новина дня

Оперативно: Хмельницькі підприємці програли "Бартер-Сервіс" Засідання Вінницького апеляційного адміністративного суду закінчилося майже годину тому. Рішення: реєстрація земельної ділянки пройшла згідно усіх норм законодавства.

Останні новини

16:25
40 мільйонів гривень на так звану реімбурсацію На окремі препарати знижки в Україні досягають сорока відсотків. ... 
15:30
У виставковій залі обласного художнього музею розгорнуто виставку творів Надії Борецької та Вадима Піщерського  
14:29
"Міська влада відповідає" Порушити свої питання перед міською владою хмельничани матимуть можливість у телефонному режимі... 
13:10
В Хмельницькій області хлопця задавило цукром Під тонами "солодкої отрути" загинув працівник цукрового заводу... 
12:49
Хмельницькій борчині запропонували виступати за Азербайджан Але вона відмовилася.... 
12:47
У Дунаєвецькому районі перекинулася фура. Є жертви Водій вантажного автомобіля-цементовоза «MAN» не впорався... 
12:45
Виступ “Лісапєтного батальйону”, на День міста, обійдеться у 70 тисяч гривень Саме у т... 
12:43
Хмельницькі комунальники придбали лімузин Audi A6 за півмільйона Комунальне автотранспортне підприєм... 

Ексклюзив

За гроші
  Що зроблять люди за 5 гривень. Випуск №3
20.09.2013 10:25
Національні самородки
  Програма про майстрів іконопису
20.09.2013 10:23
За гроші
  Що зроблять люди за 5 гривень. Випуск №2
20.09.2013 10:19
"Національні самородки"
  Програма про майстрів бісеру
16.09.2013 14:14